Photobooth Huren Brussel

Photobooth Huren Brussel: een service op maat voor jouw onvergetelijke feestje.

 

Photobooth Huren Brussel is een dienst van Otomatiq waarbij we jouw evenement herleiden tot een unieke belevenis. Een photobooth die ook kortweg ‘flitspaal’ wordt genoemd in de volksmond staat voor gek doen, plezier maken, leuke foto’s trekken, mensen samenbrengen en vooral, er voor zorgen dat de gasten er een mooie en unieke herinnering aan kunnen overhouden. Het klassieke (droge) fotohokje en de fotograaf zijn vervangen door een heel gebruiksvriendelijke photobooth met veel mogelijkheden.

 

Wil je samen op de foto met Leonardo DiCaprio en dit op een strand ergens in de Bahama’s? Done! Je vraagt je af hoe je zou staan een lange hipster-baard en een fijne snor? No problemo! Na afloop print je een setje fotostrookjes uit en deel je deze grappige foto’s met vrienden en familie.

Bij elk evenement zien we dat de gehuurde photobooth altijd wordt omringd door een groep gasten die zich naar hartenlust amuseren. Het gelach aan de flitspaal en de sfeer er rond zijn altijd van ver op te merken. Of het nu gaat over zakelijke of informele evenementen, een photobooth blijft een ware belevenis.

 

Een photobooth huren in Brussel is tot slot helemaal niet zo duur i.t.t. vroeger en dit terwijl de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid er veel op zijn verbeterd. Photobooth Huren Brussel als service voorziet ook een gedetailleerde uitleg krijgen voor klanten en daarnaast blijven onze Otomatiq-medewerkers tijdens het hele evenement stand-by in geval van problemen.

 

Check zeker ook onze recensies op Facebook en Instagram.

photobooth huren brussel

Hoe werkt het?

  1. Allereerst is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Heb je nog vragen die deze website niet kan beantwoorden? Neem dan gerust contact op.
  2. Reserveer een photobooth en extra’s naar keuze voor jouw evenement en zorg dat de betaling minstens 2 dagen voor het evenement in orde is.
  3. Wij komen de photobooth leveren op een overeengekomen tijdstip en installeren deze. Uiteraard krijg je de nodige uitleg en ook tijdens het evenement blijven we bereikbaar.
  4. Tijd voor een feest!
  5. Na het evenement komen wij de photobooth terug ophalen.

De buitenkant

Stevig en stijlvol metalen frame

In hoogte verstelbaar

LED verlichting in sterkte aan te passen

21.5`` touchscreen

Langs binnen

Canon EOS 1300D camera

Gespecialiseerde en snelle fotoprinter

Wifi en 3G/4G

Ingebouwde speakers

Te gekke mogelijkheden

Social sharing

Verzameling e-mailadressen/data

GIF foto's

Allerlei extra attributen

Maak het uniek

Aangepast startscherm

Gepersonaliseerde fotostrookjes

E-mailbericht naar keuze

Greenscreen achtergrond