Fotograaf gezocht?

Fotograaf gezocht voor jouw event? Huur een photobooth en zorg voor een onvergetelijke ervaring.

 

Fotograaf gezocht voor jouw huwelijk, geboortefeest, bedrijfsevent … ? Maak er een unieke belevenis van een huur een photobooth. Otomatiq is een service waarbij we jouw feestje herleiden tot een onvergetelijke belevenis. Een photobooth die ook kortweg ‘flitspaal’ wordt genoemd in de volksmond staat voor gek doen, plezier maken, leuke foto’s trekken, mensen samenbrengen en vooral, er voor zorgen dat de gasten er een mooie en unieke herinnering aan kunnen overhouden. Het klassieke (droge) fotohokje en de iconische fotograaf van dienst heeft dan ook plaatsgemaakt voor een heel gebruiksvriendelijke photobooth met veel mogelijkheden.

 

Wil je samen op de foto met Brad Pitt en dit op een strand ergens in Hawaï? Done! Je vraagt je af hoe je zou staan een lange zwarte hipster-baard en een fijne snor? No problemo! Na afloop print je een setje fotostrookjes uit en deel je deze grappige foto’s met vrienden en familie.

Bij elk evenement zien we dat de gehuurde photobooth steeds wordt omringd door een groep gasten die zich rijkelijk amuseren. Het gelach aan de flitspaal en de sfeer er rond zijn altijd van ver op te merken. Of het nu gaat over zakelijke of informele gelegenheden, een photobooth blijft een ware attractie.

 

Een photobooth huren is tot slot helemaal niet zo duur i.t.t. vroeger en dit terwijl de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid er alleen op zijn verbeterd. Otomatiq als voorziet ook dat klanten een gedetailleerde uitleg krijgen en daarnaast blijven onze medewerkers tijdens het hele evenement stand-by in geval van problemen.

 

Check zeker ook onze recensies op Facebook en Instagram.

fotograaf gezocht

Hoe werkt het?

  1. Allereerst is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Heb je nog vragen die deze website niet kan beantwoorden? Neem dan gerust contact op.
  2. Reserveer een photobooth en extra’s naar keuze voor jouw evenement en zorg dat de betaling minstens 2 dagen voor het evenement in orde is.
  3. Wij komen de photobooth leveren op een overeengekomen tijdstip en installeren deze. Uiteraard krijg je de nodige uitleg en ook tijdens het evenement blijven we bereikbaar.
  4. Tijd voor een feest!
  5. Na het evenement komen wij de photobooth terug ophalen.

De buitenkant

Stevig en stijlvol metalen frame

In hoogte verstelbaar

LED verlichting in sterkte aan te passen

21.5`` touchscreen

Langs binnen

Canon EOS 1300D camera

Gespecialiseerde en snelle fotoprinter

Wifi en 3G/4G

Ingebouwde speakers

Te gekke mogelijkheden

Social sharing

Verzameling e-mailadressen/data

GIF foto's

Allerlei extra attributen

Maak het uniek

Aangepast startscherm

Gepersonaliseerde fotostrookjes

E-mailbericht naar keuze

Greenscreen achtergrond