Flitspaal Huren

Flitspaal huren voor jouw onvergetelijke feest.

 

Een flitspaal huren is nog nooit zo eenvoudig geweest en staat gek doen, zich amuseren, leuke foto’s trekken, mensen samenbrengen en bovenal, er een mooie herinnering aan overhouden. Photobooths zijn geëvolueerd van het klassieke fotohokje of de iconische fotograaf naar een gebruiksvriendelijke photobooth met veel mogelijkheden.

 

Wil je samen op de foto met Brad Pitt en dit op een strand ergens in California? Done! Je vraagt je af hoe je zou staan een grijze hipster-baard en een zwarte snor? No problemo! Na afloop print je een setje fotostrookjes uit en deel je deze leuke foto’s met vrienden en familie.

Een photobooth wordt bij elk feestje steeds omringd door een groep mensen en het gelach en de sfeer zijn altijd van ver op te merken. Of het nu gaat over zakelijke of informele gelegenheden, een photobooth blijft een ware attractie.

 

Een flitspaal huren is bovendien helemaal niet zo duur als vroeger terwijl de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid er alleen maar op zijn verbeterd. Klanten die bij ons een photobooth huren krijgen ook een gedetailleerde uitleg en daarenboven blijven we onze Otomatiq-medewerkers tijdens het hele evenement stand-by in geval van problemen.

 

Check zeker ook onze recensies op Facebook en Instagram.

Flitspaal huren

Hoe werkt het?

  1. Allereerst is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Heb je nog vragen die deze website niet kan beantwoorden? Neem dan gerust contact op.
  2. Reserveer een photobooth en extra’s naar keuze voor jouw evenement en zorg dat de betaling minstens 2 dagen voor het evenement in orde is.
  3. Wij komen de photobooth leveren op een overeengekomen tijdstip en installeren deze. Uiteraard krijg je de nodige uitleg en ook tijdens het evenement blijven we bereikbaar.
  4. Tijd voor een feest!
  5. Na het evenement komen wij de photobooth terug ophalen.

De buitenkant

Stevig en stijlvol metalen frame

In hoogte verstelbaar

LED verlichting in sterkte aan te passen

21.5`` touchscreen

Langs binnen

Canon EOS 1300D camera

Gespecialiseerde en snelle fotoprinter

Wifi en 3G/4G

Ingebouwde speakers

Te gekke mogelijkheden

Social sharing

Verzameling e-mailadressen/data

GIF foto's

Allerlei extra attributen

Maak het uniek

Aangepast startscherm

Gepersonaliseerde fotostrookjes

E-mailbericht naar keuze

Greenscreen achtergrond